Shhhhhhh

Het centrum van Breda vormt van 17 tot en met 24 juni 2015 het podium voor het 3e Internationaal Stiltefestival. Met een internationaal programma vol dans, mime, poppen- en schimmenspel, beeldende voorstellingen en spectaculaire acts richt het festival zich speciaal op kinderen, hun familie en begeleiders. Als enige in Europa brengt het Stiltefestival zoveel non-verbale voorstellingen bijeen voor een jong publiek.

Initiatiefnemer van het Internationaal Stiltefestival is dansgezelschap de Stilte. Tijdens hun vele tournees in het buitenland doen zij creatieve contacten op en ontdekken zij fantastische voorstellingen die zij willen delen met het publiek in Nederland.

Naast de openbare voorstellingen zijn er volop mogelijkheden om met school een bezoekje aan het festival te brengen. Komt dat even niet uit? Dan komt het festival naar school toe!

Maar als u écht een oase van rust zoekt in de binnenstad van Breda, kom dan gewoon eens onze binnenplaats bekijken!

Op het plein van de Stilte bevindt zich het festivalhart. Het festivalhart is dagelijk geopend van 9.30 uur – 18.00 uur. In het weekend is het geopend tot 19.00 uur.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het hele programma online, plan een dag of middag vrij en bestel snel kaarten! Klik hier voor de brochure van het 3e Internationaal Stiltefestival.