Perletta Lab

Vandaag enkele speciale bestellingen van Perletta binnengekregen. De Perletta Lab collectie bestaat uit 7 verschillende structuren die leverbaar zijn in een aantal naturel tinten en sinds kort ook in een aantal kleuren. Alle Perletta Lab karpetten zijn geweven op een zwarte kettingdraad, waardoor deze een een strakke en moderne uitstraling hebben. Robuust maar heerlijk zacht aan de voeten in verfijnde en genuanceerde natuurlijke kleuren. Hierdoor zijn deze karpetten voor ieder interieur geschikt. De structuren Argon en Krypton zijn in 1 kleur of in een combinatie van 2 kleuren leverbaar. Daarnaast is er nog de Lab Mix, waarbij diverse structuren uit de Perletta Lab collectie in één karpet zijn geweven. Hierbij staat (net als bij de Structures Mix en de Stripe Mix collecties) het rapport vast, maar kunnen de kleuren worden aangepast.

Deze tapijten zijn altijd maatwerk en verkrijgbaar in elke gewenste maat (tot 400cm breed) en in verschillende kleuren. U ziet hier de Bitts (kleur 338, €202/m2), de Krypton (kleur 132+338, €306/m2) en een Lab Mix (kleur 104+104+002, €334/m2). Alledrie de tapijten zijn speciaal voor onze klanten gemaakt, dus we gaan weer enkele klanten blij maken.

Perletta Bitts

Perletta Krypton

Perletta Lab Mix

Het is aan te raden de kleuren bij ons in de winkel eerst in het echt te komen bekijken, de foto’s geven slechts een idee van hoe de kleur er ongeveer uitziet. We hebben alle kleuren in de Gravel structuur op voorraad. Als u een specifieke kleur/structuur wil komen bekijken, geef dan eerst even een belletje op 076-5218848.