Nieuwe structuren

Er zijn twee nieuwe structuren van Perletta Carpets op de markt, de Safari en de Savannah. U ziet ze hieronder in dezelfde kleuren uitgebeeld, zodat u goed de verschillen kunt zien. Beide structuren zijn overigens in 30 verschillende kleuren te bestellen.

Safari

De Safari is een handgeweven tapijt dat aan beide zijden gebruikt kan worden. Het bestaat uit ongeveer 60% wol en 40% sisal waardoor het een natuurlijke uitstraling krijgt. De structuur van het tapijt in combinatie met de kleur nuances maken maken het een zeer duurzaam tapijt, ideaal met kinderen. De levertijd van de Safari is 4-6 weken en het tapijt is in elke gewenste maat te maken, er geldt alleen een maximale breedte van 500cm. De Safari kost €216 per vierkante meter.

Safari 033Safari 058Safari 010

Savannah

De Savannah is een vergelijkbaar tapijt, maar het heeft naast horizontale lijnen ook vertikale lijnen. Daarnaast zit er veel meer wol in verwerkt hetgeen het een duurder tapijt maakt, €310 per vierkante meter. De Savannah is ook als Stripe (€340/m2), Stripe Custom (€372/m2) en Savannah Mix (€340/m2) te verkrijgen.

Savannah 033Savannah 058Savannah 010

Wij leveren alle Perletta tapijten inclusief anti-slip ondertapijt en inclusief een gratis professionele reiniging na 3 jaar!

Overweegt u de aanschaf van een Perletta tapijt, dan raden wij aan u bij ons in de winkel te laten voorlichten over de vele mogelijkheden die dit merk biedt. Wij hebben niet voor niets al meer dan 155 jaar ervaring.