New arrivals

We hebben vanochtend enkele nieuwe tapijten uitgepakt, het waren enkele uit de Ziegler 2.0 serie, een tweetal design tapijten en enkele vrolijke kelims.

Hieronder staan 2 tapijten die geknoopt zijn in een combinatie van wol en zijde. Een nadere bestudering van de foto’s laat duidelijk zien dat naarmate het contrast tussen de kleuren toeneemt, het tapijt een klassiekere uitstraling heeft dan de ‘ton sur ton’ tonen in het andere tapijt, het goudkleurige zijde is namelijk hetzelfde in beide tapijten. Door op de foto te klikken, gaat u direct door naar het betreffende tapijt in de Online Carpet Store.

Het tapijt wat hieronder staat (22186) hebben speciaal voor een klant laten maken. Niet alleen de maat, de gebruikte kleuren en materialen zijn door de klant zelf bepaald, zelfs het design -in dit geval de rand- is naar wens aangepast.

Hieronder ziet u het #SMD design. We hebben deze eerder gehad in een donkere variant, maar nu hebben we ‘m in het blauw en in een lichte variant.

Als laatste moeten we nog even stil staan bij enkele kelims die zijn binnengekomen. Het is lente, maar de zomer zit al in ons bol! Hier moet je haast wel heel erg vrolijk van worden.

Al deze laatste toevoegingen in de Online Carpet Store vind je hier.