Laat je meeslepen door winters Breda

Dit jaar pakt Breda uit tijdens de wintermaanden! Het resultaat is Winters Breda, een maand vol activiteiten in de binnenstad en een samenwerking in de stad Breda waar we trots op zijn. Naast de kerstmarkten-, mannen en borrels is er tijd voor inspiratie, bezieling, reflectie en heroriëntatie. Laat u meeslepen in de maand december door Winters Breda in Van Gogh stijl met Winters Breda – Cultureel.

Voor Vincent is de schilderkunst zijn godsdienst: ‘Ik wilde dat er een godsdienst bestond, die ons zodanig troostte, dat we ons niet schuldig en ongelukkig meer voelen…’
Laten we deze winter samenkomen in kunst en cultuur!

Klik hier om jouw persoonlijke schema vorm te geven of download hier het programma en de plattegrond van Winters Breda Cultureel.

HuisvanWijngaerdeSchuin tegenover onze winkel is het zuidelijke pop-up museum Vincent van Gogh gevestigd. Een stijlkamer, experiences, workshops, het maken van een van Gogh selfie en de expositie VINCENT VINCENT VINCENT maken van dit huis 10 dagen een wondere wereld rondom de familie Van Gogh. Van 1822 tot 1833 woont dominee opa Vincent Van Gogh met zijn vrouw en hun 12 kinderen in Huis van Wijngaerde. De familiebanden zijn intens. “Veel, wel heel veel tantes” zucht zus Lies.