Inspirerende Ontmoetingen 2015

Binnenkort staan de Inspirerende Ontmoetingen 2015 , een route voor levensgenieters door Brabant en Belgische Kempen weer op het programma. Galeries met kunst & art, Antiquairs, Interieur-, en Tuinontwerpers houden gelijktijdig Open Dagen. Ieder op hun eigen karakteristieke, bijzondere woon- en werklocatie. Met andere worden, plan een leuke dag of weekend en tour ontspannen rond tussen inspirerende locaties!

Route kaartje

We hebben in het verleden vaker meegedaan, maar dit jaar staan we samen met Galerie Amaterasu als sub-exposant bij Fors Design stijlvolle badkamers in Breda.

De Inspirerende Ontmoetingen zijn verdeeld over twee weekenden, te weten 28-29 maart en het weekend van 4 tot en met 6 april (paasweekend). Let wel, in het tweede weekend zijn we alleen op 4 april persoonlijk aanwezig. Onze tapijten zijn uiteraard ook 5 en 6 april bij Fors te bewonderen. Deze inspirerende woon- en werklocatie – een oude boerderij die aan de buitenkant de sporen van een lang vervlogen werkverleden heeft behouden maar van binnen geheel is verbouwd tot een kunstzinnige, contrastrijke plek.

Blijf op de hoogte en bekijk de route via de officiële site of like de FaceBook-pagina van de Inspirerende Ontmoetingen 2015. Je kunt je ook aanmelden als Vriend op de site en ontvang maximaal 4 nieuwsbrieven per jaar en een uitnodiging voor de volgende editie.

Tot binnenkort! Het adres van Fors Design is Grintweg 13 in Breda (dat is het noordelijk buitengebied).