Hoffelijk geschikt

De Nassaus brachten Breda haar karakteristieke centrum, het bos, de singels, monumenten en hofhuizen. Ze waren tolerant, stonden open voor andere culturen en onderhielden internationale relaties. Een Bourgondische mix die Breda tot op de dag van vandaag kenmerkt. Beleef het tijdens de Nassaudag! De Nassaudag Breda krijgt een extra fleurige dimensie met het bijzondere examenwerk van de eindejaarsleerlingen van de afdeling Bloem en Design van het Prinsentuin College uit Breda dat je op de verschillende locaties tegenkomt. Op 4, 5 en 6 juni wordt PJ van Aalst hoffelijk geschikt door twee examenkandidaten. Nadia en Tess hebben allebei hun eigen variatie gemaakt op het thema.

Nadia doet dit door objecten van zwaar en stoer materiaal te presenteren. Bij haar staan basisvormen centraal. U kunt dus grote rondes, vierkanten en rechthoeken verwachten. Van wandobject tot een object passend bij de hederahaag, er wordt van alles gepresenteerd!

Tess uit Hoffelijk geschikt in drijvende objecten. Zij presenteert haar drijvende objecten in de binnenplaats. Hier wordt één object visueel gepresenteerd waar u in alle rust naar kunt kijken. Daarnaast wordt er ook een drijvend object gepresenteerd in een waterbak. Kleur, lieflijk en zomer staat centraal, hoe het er verder uit ziet kunt u komen bezichtigen op o.a. de Nassaudag!