Fotogroep Breda 60 jaar

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet… en het is in Breda.

Twaalf keer liet een fotograaf zich inspireren door een gedicht of ultrakort verhaal.
Twaalf keer bracht een foto de fantasie van een schrijver of dichter op gang. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet… en het is in Breda.
Twaalf keer liet een fotograaf zich inspireren door een gedicht of ultrakort verhaal.
Twaalf keer bracht een foto de fantasie van een schrijver of dichter op gang.

Fotogroep Breda bestaat 60 jaar en heeft ter ere van dit jubileum onder ander een buitenexpositie bij De Nieuwe Veste in Breda (pleintje bereikbaar vanaf de St. Jan straat). De expositie heet “Verborgen Breda” en is gratis te bezoeken van 3 tot en met 30 maart. Onze binnenplaats is gebruikt voor één van de verborgen Bredase plekjes en als inspiratiebron voor het bijbehorende verhaal, gebundeld in het boekje Ik zie, ik zie.