Eten op rolletjes

Van 24 t/m 26 juni wordt het Kasteelplein in het bourgondische hart van Breda omgetoverd tot feestelijk openluchtrestaurant met foodtrucks en live muziek!

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen en elke portomonnee! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed in het aangrenzende Valkenbergpark en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels op het plein. Laat je verrassen door nieuwe keukens en sluit de dag af met de lekkerste muziek!

etenoprolletjes

Entree & openingstijden:

  • Toegang is helemaal gratis
  • De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan Kasteelplein 2, Breda
  • De keukens zijn op vrijdag van 15:00 tot 23:00 uur geopend. Op zaterdag zijn we open van 12:00 tot 23:00 uur en op zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

Bereikbaarheid

Rondom het Kasteelplein is weinig parkeermogelijkheid voor auto’s. We adviseren iedereen om te voet of met de fiets te komen. Je kunt je fiets parkeren in de fietsenstallingen van de gemeente (Haven, Achter de Lange Stallen, Concordiastraat, Het Turfschip, Nieuwstraat en Oude Vest).

Betalen

  • Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met pin en cash af te rekenen. De munten zijn enkel per 4 te verkrijgen
  • De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals deze zomer
  • Op het terrein is geen pinautomaat aanwezig.

Glaswerk

  • Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje (1,25 euro) voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar. Zie het als entree of souvenir
  • Er zit GEEN statiegeld op ons glaswerk. Bewaak je glas dus met je leven 😉 Deze mag mee naar huis.

Zo besparen we samen bergen aan wegwerpbekers en draag je bij aan een schoon terrein.

Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Eten op rolletjes.

24 t/m 26 juni 2016
Vrijdag van 15:00 tot 23:00
Zaterdag van 12:00 tot 23:00
Zondag van 12:00 tot 22:00

Alvast een voorproefje: www.etenoprolletjes.nl