Drie nieuwe structuren van Perletta

Binnen de zogenaamde ‘New Tradition’ serie van Perletta zijn drie nieuwe structuren geïntroduceerd, de Alp, Polar en Reef. Binnen deze collectie worden oude traditionele tapijten geherintroduceerd of toegepast in een nieuwe vorm met nieuwe materialen.

Alp Zowel de Alp als de Polar zijn strak geweven en geven een rustige uitstraling aan uw interieur. De zwarte draad geeft het daarnaast een moderne uitstraling. De vijf kleuren van de Alp liggen op de onderstaande foto bovenop. De Alp kost €240/m2.

Polar De Polar kost €232/m2 en is ook in 5 verschillende kleuren leverbaar. Op onderstaande foto staan de stalen van de Polar én op de achtergrond ligt de Polar 701/5 opgerold.

Reef

De zwarte ketting en witte schuine draad geven de Reef een unieke en speelse uitstraling. De Reef kost €260/m2. Houdt er rekening mee dat de schuine witte draad in de 2 donkerste kleuren 801/4 en 801/5 erg opvallend is. Het contrast met de schuine, witte draad is namelijk erg hoog.

Al deze tapijten zijn  handgeweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) en sisal in het noorden van Marokko. Alledrie de structuren zijn leverbaar in 5 kleuren en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 400cm). Als gevolg van handwerk dient u rekening te houden met een maat- en kleurtolerantie (maximaal 5%).

Hieronder nog een overzichtje gevolgd door respectievelijk de kleuren 1 tot en met 5 van steeds de Polar (701), Reef (801) en Alp (601). Opvallend is de zwarte draad in de 3de kleur bij de Polar 701/3 en de Alp 601/3 en de al eerder vermeldde opvallende schuin, witte draad in de Reef 801/4 en Reef 801/5.