Dit is mijn zorg

Afgelopen donderdag ben ik gefotografeerd door Chris Bonis voor een landelijke campagne van de artsenfederatie KNMG. Een hele operatie om me er een ‘bietje gèf’ uit te laten zien! Je kunt me dus tegenkomen in de verschillende abri’s.

De site Dit is mijn zorg is maandag 2 november is gestart. Om aandacht te vragen voor de oproep kijken verschillende gezichten je de komende weken recht in de ogen. Artsen, verpleegkundigen, ondernemers en andere Nederlanders vertellen op 2200 abri’s door heel Nederland wat zij bijdragen om deze pandemie onder controle te krijgen, zodat artsen en verpleegkundigen voor ons kunnen blijven zorgen.

Je kunt op die site ook een eigen poster maken voor offline of online gebruik, zodat je kunt laten zien dat je de mensen in de zorg steunt.

En het resultaat: