Blocks tussen de celblokken

In het kader van de Open Huis Dag van 17 zorggerelateerde bedrijven in het voormalige Huis van Bewaring (de Vrouwengevangenis), hebben we de openbare ruimtes wat aangekleed. Uiteraard konden we het niet laten dit Afghaanse blokkentapijt even tussen de cellenblokken te fotograferen!

Informatie over de Open Huis Dag op 16 september 2017 tussen 12u-18u

Gevestigde bedrijven: 17 Zorggerelateerde disciplines
Locatie: Kloosterlaan 172 Breda

NPO1: Dit bijzondere complex in het acht uur journaal van 25 juli

Als initiatiefnemer van deze unieke Open Huis Dag hebben wij van BurnoutCoachen de organisatie op ons genomen. Uiteraard in samenspraak met alle andere hier gevestigde disciplines. Deze dag stellen wij de vrouwengevangenis open en hebben wij een zeer bijzondere virtual reality ervaring voor u in petto.

Onder het genot van een hapje en een drankje met een muzikale omlijsting kunt u een kijkje nemen in de vrouwengevangenis en kennismaken met de bedrijven, kleine workshops bijwonen, presentaties aanschouwen en meer.

Voor de kleintjes die meekomen hebben wij iets leuks geregeld wanneer u in gesprek bent. Ze kunnen een kijkje nemen in een echte gevangens, is er een luchtkasteel/springkussen. Ze mogen ook flink aan de slag met stoepkrijt op de luchtplaats en we hebben ballonnen… heel veel ballonnen.

Alle aanwezige zorggerelateerde disciplines

Vrouwengevangenis-2

Meer info op http://www.burnoutcoachen.nl/