Art Breda 2016

In april is het tijd voor Art Breda, de inspirerende beurs voor kunst, antiek en design in het zuiden van Nederland. Op Art Breda geniet u van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

ArtBreda2016-a

Art Breda biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance. Daarnaast brengen 30 galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies. Hierdoor is de koper er van verzekerd dat het werk volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit is.

ArtBreda2016-b

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het naastgelegen terrein en in de twee aangrenzende parkeergarages. Ook met het openbaar vervoer is de beurs goed bereikbaar.

Op het gebied van tapijten is er dit jaar helaas niets te zien, dus mocht u nog de behoefte hebben om naar onze collectie antieke kelims of andere tapijtknoopkunst te komen kijken… het is een wandeling van slechts 700m vanaf de beurslocatie. U kunt de route gemakkelijk uitprinten.

Locatie: Chasséveld, Breda (routebeschrijving)
Data: Van zondag 10 t/m zondag 17 april 2015
Openingstijden: dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur.

ArtBreda2016-c

ArtBreda2016