Advies

Natuurlijk kun je op onze site een tapijten online kopen en afrekenen. En uiteraard sturen wij het dan naar u op en kunt u dus zonder al te veel moeite te doen een nieuw tapijten aanschaffen. Met een beetje geluk een schot in de roos en heeft u nog jaren plezier van uw tapijt!

Helaas gaat dat vaker mis dan goed. Een tapijt moet je zien, moet je voelen én niet geheel onbelangrijk, je moet het in je eigen interieur kunnen zien om de werkelijke kleuren te kunnen bepalen. Vanzelfsprekend voorzien wij u van een persoonlijk advies en helpen wij u met uw keuze. Uiteraard komen wij graag bij u thuis langs om de tapijten, geheel vrijblijvend, te laten zien.

vanAalst-tapijten-63

Tapijten zijn er in allerlei verschijningsvormen, van hoogpolig tot een geborduurd en van machinaal geweven tot handgeknoopt meer dan 1.000.000 knopen per vierkante meter. Loop eens rustig door de verschillende categorieën op onze website om een indruk te krijgen.

Vanzelfsprekend zijn er tapijten met een vaste maatvoering, maar er is steeds meer maatwerk leverbaar. De tapijten van Jan Kath, maar ook onze eigen productie in Pakistan, de zogenaamde Ziegler 2.0 tapijten zijn op maat te bestellen. Maar dat geldt ook voor enkele robuuste varianten. Bij sommige fabrikanten gaat het zelfs altijd om maatwerk!

We zien u graag in ons 16e Zeeuwse, monumentale Hofhuys en zijn er zeker van dat u tevreden de deur weer uit loopt!

vanAalst-tapijten-64